BILIK KOMPUTER GURU-GURU  

 

Kamu sedang mengikuti Laman Web SJK(C) Chong Hwa, Rengit, Batu Pahat, Johor.


Klik untuk membaca Senarai:

Maklumat Asas PSS

Alat Pandang Dengar

Grafik

Alat Bantuan Mengajar

Pelawat PSS


I am proud to be a Malaysian

Saya amat berbangga kerana saya seorang Rakyat Malaysia.Pulang ke Pusat Sumber SekolahPulang ke Berita Mukasurat 6Pulang Ke Menu Utama

 

Bilik Komputer Guru-guru diwujudkan tahun ini, dan dirasmikan penggunaannya pada 22.4.2002 oleh En. Tan Ching Bing, Pengerusi Jemaah Pengurus Sekolah, dan En. Fo Chee Ki, Pengerusi PIBG. Kini Bilik Komputer Guru-guru ini mempunyai 10 buah komputer, 2 scanner, 3 printer untuk kegunaan staf sekolah. Komputer-komputer diperolehi daripada ahli-ahli Yang Berhormat wakil rakyat. Y.B. Dato' Dr. Chua Soi Lek telah membekalkan 3 buah komputer, manakala Y.B. En. Khoo Che Wat, ADUN Kulai juga telah memberi peruntukan untuk membekalkan 2 buah komputer. Di samping itu, sumbangan daripada Gabong Persatuan-Pertsatuan Tionghua Kebangsaan telah membekalkan sebanyk 5 buah komputer pada awal tahun ini. Bilik komputer ini kini digunakan oleh staf dalam pengubalan soalan kerja ujian.

  
  
Bilik Komputer Guru-guru dirasmi penggunaannya pada 22.4.2002 oleh En. Tan Ching Bing, Pengerusi Jemaah Pengurus Sekolah, dan En. Fo Chee Ki, Pengerusi PIBG Sekolah. Di samping itu, meraka juga melancarkan Laman Siber Sekolah ini pada hari yang sama.
Terima Kasih!
  

 


CHONG HWA, RENGIT HOMEPAGE © ANG CHOR CHEW
LAMAN WEB SJK(C) CHONG HWA, RENGIT DILANCARKAN DENGAN RASMINYA OLEH PADA 22 APRIL, 2002.

Sekolah Jenis Kebangsaan (Cina) Chong Hwa,
Rengit, 83100 Batu Pahat, Johor, Malaysia.
TEL/FAX: 07-4241324