PELAWAT PSS HALAMAN PERTAMA  

 

Kamu sedang mengikuti Laman Web SJK(C) Chong Hwa, Rengit, Batu Pahat, Johor.


Klik untuk membaca Senarai:

Maklumat Asas PSS

Perpustakaan Buku

Alat Pandang Dengar

Grafik

Alat Bantuan Mengajar

Komputer

Pelawat PSS
Halaman Kedua


I am proud to be a Malaysian

Saya amat berbangga kerana saya seorang Rakyat Malaysia.Pulang ke Pusat Sumber Sekolah


 

Pusat Sumber Sekolah ini pernah dilawati oleh:
 
     Puan Loh Siew Ching, Guru Besar SJK (C) Ai Chun (1), Batu Pahat bersama En. Yeo Keng Hock, Pengerusi JPS dan PIBG sekolahnya, dan beberapa orang guru daripada sekolahnya melawat ke Perpustakaan Buku sekolah ini. En. Tan Ching Bing, Pengerusi JPS dan En. Fo Chee Ki, Pengerusi PIBG sekolah ini, juga bersama untuk menyambut para pelawat.
   
     Encik Tan Kee Teng, Guru Besar SJK (C) Yu Ming (1), Pekan Nanas, Pontian, Johor bersama dengan Guru Penolong Kanan I, GPK Kokurikulum dan Guru Perpustakaan daripada sekolahnya telah melawat ke sekolah ini.
   
     Encik Gan Eng Huat, Naib Pengerusi PIBG bersama isteri, adiknya dan isteri, merupakan penderma Pusat Sumber Sekolah yang selalu menyumbang kewangan untuk kelengkapan perpustakaan buku. Mereka melawat ke Perpustakaan Buku bersama dengan anggota Jemaah Pengurus Sekolah dan PIBG sekolah ini.
   
     Y.B. Encik Khoo Che Wat, Ahli Dewan Undangan Negeri Johor, Kawasan Kulai telah melawat ke perpustakaan buku secara terkejut. Dalam lawatan kali itu, beliau telah memberi peruntukan sebanyak RM10,000-00 untuk menaikkan taraf tandas murid.
   
     Y.B. Encik Khoo Che Wat, ADUN Kulai, berucap dalam Majlis Sambutan semasa beliau melawat ke Perpustakaan Buku secara terkejut. Beliau amat memujikan terhadap Perpustakaan Buku sekolah ini.
   
     En. Othman bin Abd. Majid, Encik Zainal Abidin Zuri, Puan Zainab bt Hassan dan Encik Zainuddin bin Hj. Shamsuddin, panel pengadilan PSS Zon Senggarang telah melawat ke Pusat Sumber Sekolah. Pada pertandingan kali itu, sekolah ini telah menang sebagai Naib Johan dalam Zon Senggarang.
   
Sila lawat ke Pelawat PSS Halaman Kedua dengan klick sini: Halaman Kedua


CHONG HWA, RENGIT HOMEPAGE © ANG CHOR CHEW
LAMAN WEB SJK(C) CHONG HWA, RENGIT DILANCARKAN DENGAN RASMINYA OLEH PADA 22 APRIL, 2002.

Sekolah Jenis Kebangsaan (Cina) Chong Hwa,
Rengit, 83100 Batu Pahat, Johor, Malaysia.
TEL/FAX: 07-4241324